if (konsult == @exor) {success=true;}

Om oss

IT-konsulter på hemmaplan

En del kallar oss för webbyrå, andra säger produktionsbyrå, IT-byrå, webbutvecklare eller systemutvecklare. Vi säger tidseffektiva IT-konsulter på hemmaplan!

Vi är IT-konsulter som utför tekniska uppdrag från vårt kontor. Tänk dig själv fördelarna med att hyra och betala för 1 IT-konsult men få tillgång till över 20 hjärnor och över 200 (!) års erfarenhet av system- och webbutveckling. Att du som kund dessutom slipper tillhandahålla arbetsplats och teknisk utrustning är väl inte någon nackdel? 

Exor kuriosa

år
av samlad hjärnkraft!

” Vissa pratar kärnkraft, vi pratar hjärnkraft!
På vårt kontor finns över 200 års samlad hjärnkraft gällande avancerad system- och webbutveckling! ”

Viktiga milstolpar

Vår utveckling & tidslinje

Under våra dryga 25 år i IT-branschen har vi sett många IT-företag komma och gå.
Vår filosofi som innebär hög kunskapsnivå, god kommunikationsförmåga och hög kundnöjdhet har gjort det möjligt för oss att växa trots spruckna IT-bubblor och samhällsekonomiska konjukturnedgångar.

Idag
Exor fortsätter att utvecklas
Med över 25 års erfarenhet av system- och webbutveckling fortsätter vi hela tiden att utvecklas och leverera tekniska lösningar i toppklass!
Idag
2015
Exor når 20 anställda
Trots att vi aldrig haft något uttalat mål att växa med antalet anställda har vi haft en alldeles lagom utvecklingskurva och växt med ungefär 1 person/år.
2015
2013
Exor driftar i Azure
Redan 2013 gick vi igång med skarpt drift/hosting i Microsofts moln, Azure. Man kan lugnt säga att vi även är experter på molntjänster i Azure.
2013
1999
Exor anställer sin första person
Exor tar ett stort steg och går från 1 anställd till 2 anställda.
1999
1998
Exor grundas
Dagens grundare och ägare startar upp verksamheten. Inledningsvis handlar uppdragen om att utveckla verksamhetssystem med hjälp av Microsoft Access, men tiderna förändras.
1998