Vi hjälper er utveckla & förvalta

E-handelslösningar 

Intresserad av att starta upp en modern E-handel? Vi besitter lång erfarenhet och kunskap gällande E-handelslösningar, både B2B och B2C. Vi erbjuder dessutom ett antal olika E-handelsplattformar.

Inte mogen för att starta upp en fullskalig E-handel?  Gör som flera av våra kunder, starta med en ”semi E-handel” och växla upp. Det innebär att vi bygger upp E-handeln och presenterar era produkter, men vi inaktiverar pris- och betalfunktioner tills ni känner er helt redo att gå live.

Ehandel

NopCommerce

Microsoft .NET-baserad opensourceplattform med alla dess fördelar så som hög säkerhet och färdiga teman/plugins för att snabbt komma igång med en avancerad E-handel.

WooCommerce

Ett självklart val för dig som har eller planerar att starta upp en webbsida i WordPress. Möjlighet till färdiga teman/plugins för att snabbt komma igång.

UCommerce

Ucommerce är också ett Microsoft .NET-baserat alternativ och fungerar utmärkt tillsammans med CMS-plattformen Umbraco. Finns både som gratis och betalversion.

Optimizely/Episerver

För er som använder proffsverktyget Optimizely/Episerver CMS så är detta ett självklart val att använda som E-handelsplattform . Plattformen är licensbaserad.

Skräddarsydd E-handel

Full frihet och perfektion!
Tack vare lång erfarenhet av skräddarsydda E-handelslösningar har vi byggt upp en enorm kunskapsbas och hög utvecklingseffektivitet.

Nop Commerce - Ehandelplattform - Exor
woocommerce-logo
ucommerce-logo
optimizely-logo

Låt oss inspirera med

Några E-handelsreferenser 

Nedan är några exempel på E-handelslösningar vi utvecklat. Ett par av dessa är så kallade ”semi E-handelslösningar” där vi använder en E-handelsplattform för att hantera produkter och kundspecifika prislistor mm, men kunden har medvetet valt att inte aktivera varukorg och betalfunktioner i första fasen.