Uppdrag

Referenser & kunder

Våra kunder finns inom alla typer av branscher och det är allt ifrån multinationella storbolag till små lokala företag. Även uppdragens tekniska karaktär varierar stort, men webb, skräddarsydda verksamhetssystem och appar dominerar.

Det vore enormt kul att berätta om alla våra kunder och uppdrag, men det skulle ta alldeles för mycket tid i anspråk både för dig som besökare att läsa och för oss som redaktör att kontinuerligt underhålla. Nedan hittar du ett litet axplock.

Exor kuriosa

+
Utförda uppdrag

Över 1 KB uppdrag sedan vi startade upp verksamheten 1998!

" Att få förtroende av stora bolag är en lika härlig känsla som att få vara del av små bolags framgångssagor !"

SKB, Svensk Kärnbränslehantering

Publik webb & Intranät

Svensk Kärnbränslehantering (SKB) arbetar med ett av Sveriges största miljöskyddsprojekt. Deras uppdrag är att ta hand om allt radioaktivt avfall från de svenska kärnkraftverken. 

Vi har hjälpt SKB att utveckla både publik webb och ett mycket modernt och avancerat Intranät. Allt bygger på CMS-verktyget WordPress där Elastic Search har en central roll gällande sökningar i dokument.

Nyckelord: 
Publik webb, Intranät, Ledningssystem, Systemintegrationer, Dokumentarkiv, WordPress, Elastic Search, AD-integration, Personalinformationssystem, Chat

skb-logo

AXS

Agilt utvecklarteam

AXS förser över hundra svenska sportklubbar, arenor, teatrar och konserthus med marknadens mest innovativa biljetthantering. Transticket heter ett av deras största skräddarsydda biljettsystem.

Vi har fått förtroende att stötta upp AXS egen utvecklingsavdelning, vilket innebär att vi har formerat ett eget inhouse team som arbetar tillsammans med AXS utvecklingsavdelning. Arbetet drivs agilt enligt en SCRUM-modell.

Nyckelord: 
Agilt utvecklarteam, biljettsystem, transticket, e-biljett, betalintegrationer, Klarna

AXS-LOGO

JM Bygg

Skräddarsydda verksamhetssystem

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden och behöver förmodligen ingen längre presentation.

Till JM Bygg har vi utvecklat Replan som är ett skräddarsytt webbaserat resursplaneringssystem. I Replan planerar och optimerar JM bemanningen i byggprojekten, då framförhållning är av högsta vikt i stora byggprojekt. Flera aktörer har fått upp ögonen för Replan och numera använder bl.a. NCC samma system.

Nyckelord: 
Resursplaneringssystem, underrättelsejournalsystem, äta-lista, entreprenörskedja, tidredovisning, sms-integration, Excelimport, Excelexport.

jm-logo

Stöldskyddsföreningen

App för grannsamverkan

Grannsamverkan är en metod som gör ditt bostadsområde mindre attraktivt för brottslig verksamhet genom ökad uppmärksamhet. Syftet med Grannsamverkan är att minska brottsligheten och öka tryggheten i ditt bostadsområde. 

Vi har hjälpt SSF att utveckla en app för dem som vill starta nya Grannsamverkansområden. Appen är självklart fullproppad med information om Grannsamverkan. Du kan även chatta med grannar, prenumerera på nyheter från polisen och beställa skyltmaterial mm. 

Nyckelord: 
App, Ionic Framework, Mobilt BankID, Chat, Kommunikationsapp, Samverkan mot brott

SSF-logo-small

Visma Recruit

Agilt utvecklarteam 

Visma Recruit hjälper er genomföra fördomsfria rekryteringar med träffsäkra urval och nöjda kandidater för alla typer av företag och organisationer. Systemet hjälper er att digitalisera, automatisera och få stöd genom hela rekryteringsprocessen.

Nyckelord: 
Rekryteringsverktyg, Systemintegrationer, DBA. Databasoptimering, Integration mot Platsbanken, CV-databas

visma-logo-exor

Destination Uppsala

Evenemangswebbar i WordPress

Destination Uppsala ansvarar bl.a. för Uppsalas turistinformation, att projektleda kommunens större evenemang.

Vi har i uppdrag att utveckla och underhålla ett stort antal av dessa projekt- och samarbetswebbar som exempelvis: Allt Ljus på Uppsala, Bandyfinalen Uppsala, Valborg i Uppsala, Världsklass Uppsala, Elitidrott Uppsala

Var är svensk bandy bäst? På Studenternas så klart!
Var firas Valborg bäst? I Uppsala så klart!

Nyckelord: 
WordPress, Google Maps, Hosting i Azure

Destination uppsla-logo

Svensk brand- och säkerhetscertifiering

Skräddarsydda verksamhetssystem

SBSC ägs av Brandskyddsföreningen och Stöldskyddsföreningen. De erbjuder marknadens mest efterfrågade certifieringar inom brand- och säkerhetsområdet och deltar på så sätt i utvecklingen av brand- och säkerhetslösningar med mycket hög kvalitet. Lösningar som räddar liv och egendom.

Vi har tillsammans med SBSC utvecklat ett antal olika skräddarsydda system som underlättar deras komplexa och utmanande verksamhet.

Nyckelord: 
Kundportal, Examinationssystem, Verksamhetssystem, Ärendehanteringssystem, CRM  

SBSC_logo_transp

Bjerking

Publik webb i EPiServer (Optimizely)

Bjerking är Sveriges äldsta medarbetarägda teknikkonsultföretag. De är heltäckande inom bygg och anläggning och erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom samhällsbyggnad. 

Extra kul att vi som också är teknikkonsulter, men på ett annat område, får leverera teknik till andra teknikkonsulter. Vi  utvecklar och förvaltar Bjerkings publika webbsida, utvecklad i EPiServer/Optimizely.

Nyckelord: 
Publik webb, EPiServer, Optimizely

bjerking

Happy Food

Publik webb, verksamhetssystem & E-handel

Happy Food är ett glatt företag som erbjuder flera tjänster. De lagar och serverar mat till skolor och förskolor. Dessutom säljer de även färdiga matlådor via sin E-handel. 

Vi har utvecklat ett avancerat verksamhetssystem där Happy Food hanterar sina recept och inköp av råvaror. I samma system kan förskolorna logga in för att hantera elever, allergier och beställa mat. Utöver verksamhetssystemet har vi även utvecklat publik webb och E-handel till Happy Food.

Nyckelord: 
Verksamhetssystem, E-handel, Publik Webb, Swedbank Pay, System för att hantera recept och allergier, Umbraco

happyfood-logo

Encia

Skräddarsytt system för schemaläggning och tidbokning

Encia Hälsomottagningar är ett privat alternativ inom vården dit alla är välkomna. De erbjuder en effektiv vårdkedja som håller hög kvalitet.

Vi har på uppdrag av Encia utvecklat ett effektivt verksamhetssystem som underlättar alla processer i denna vårdkedja. Alltifrån inbokning av patienter, schemaläggning och kommunikation med försäkringsbolagen via integration med bokadoktorn.se. Systemet är dessutom integrerat med Fortnox för effektiv och enkel hantering gällande fakturering och bokföring.

Nyckelord: 
Systemintegrationer, Fortnox, Bokadoktorn.se, tidbokning,  schemaläggning.

encia

Best Transport

Skräddarsytt system för utbildning och E-learning

Budbilsfirman Best Transport växer så det knakar. För att bibehålla sin höga kvalitet men ändå ha möjligheten att fortsätta växa i hög takt har man nu tagit nästa steg gällande internutbildning och utbildning av chaufförer – E-learning!

Vi har tillsammans med Best Transport utvecklat ett skräddarsytt system för E-learning vars huvudsyfte är att effektivisera och förbättra utbildningar för chaufförer. Ett område Best Transport är extra vassa på är läkemedelsdistribution enligt GDP (Good Distribution Practice).

Nyckelord: 
E-learning, Azure Blob Storage

best-transport