Vi hjälper er utveckla & förvalta

Webbsidor &  Intranät

Oavsett om ni önskar hjälp med hela kedjan så som design, teknisk utveckling och drift eller om ni kanske bara har behov med programmeringen av er nya webb så har ni hittat rätt! 

Vid utveckling av publika webbplatser, portaler, Intranät och Extranät använder vi vanligtvis ett CMS (Content Management System) i botten. Idag finns en uppsjö av CMS-plattformar, vi är proffs på plattformarna WordPress, Umbraco och Episerver/Optimizely.

Utöver nämnda plattformar har vi även god  erfarenhet av Sharepoint, Laravel, Joomla, Typo3, DotNetNuke och N2CMS. 

WordPress

Open Source, PHP-baserat CMS-verktyg som är enormt populärt. Stort ekosystem gällande färdiga teman/plugins. Kom ihåg vikten av att kontinuerligt säkerhetsuppdatera både plattform och plugins.

Umbraco

Microsoft .NET-baserad opensourceplattform med alla dess fördelar så som hög säkerhet och färdiga teman/plugins för att snabbt komma igång med en avancerad E-handel.

Optimizely/Episerver

Optimizely CMS (tidigare EPiServer) är ett svenskutvecklat webbpubliceringssystem. Systemet är licensbaserat och bygger på plattformen Microsoft .NET.  Proffsverktyg!

WordPress-logotype-standard-skalad
umbraco-logo_2
optimizely

Låt oss inspirera med

Några referenswebbar 

Nedan är ett axplock av både stora och lite mindre webbar vi utvecklat. I majoriteten av webbarna står vi för hela kedjan, design, teknik och drift, men i vissa fall har vi samarbetat med extern byrå, viket också är kul!