Vi erbjuder även följande tjänster

Drift, Azure och IT-tekniker

Vi erbjuder dig som kund en mycket driftsäker hosting i Microsofts molntjänst Microsoft Azure. Välj själv om du vill ha enklare https-certifikat via Let’s Encrypt eller hjälp att köpa in via annan utgivare. Pingdom-övervakning och Wordfence Premium.

Vi hjälper Er med olika typer av infrastrukturtjänster och har även nätverkstekniker för konsultuppdrag, läs mera nedan.

Drift/Hosting

Vi erbjuder drift i både Microsoft-miljö och Unix-miljö. Driften är extremt driftsäker tack vare att vi använder oss av Microsoft moln, Azure. Välj själv om du vill ha egen server, delad server eller en SAAS-lösning. Möjligheterna är enorma!

Se aktuell driftstatus (via Pingdom)

Office 365, Teams, Azure

Möjligheterna med Office 365 är enorma. Tyvärr upplever vi alldeles för ofta att våra kunder köpt in dessa produkter utan att förstå möjligheterna. Sätt upp ett enkelt Intranät i Microsoft Teams, vi tipsar och guidar er hur ni enkelt kan komma igång!

IT/Nätverkstekniker

Låt oss hjälpa er att kontinuerligt underhålla er IT-utrustning. Ett vanligt upplägg är att vi en gång i kvartalet besöker er på plats. Vid varje besök ser vi över både hårdvara och mjukvara och blir er självklara IT-kompis som ni ringer vid behov av support!